Advertisement

Iskoçya Çekya - Bdc53rujo7xjum / Kalan dakikalarda başka gol olmayınca sahadan 3 puanla ayrılan taraf çekya oldu.

Iskoçya Çekya - Bdc53rujo7xjum / Kalan dakikalarda başka gol olmayınca sahadan 3 puanla ayrılan taraf çekya oldu.. İkinci yarı başlarken i̇skoçya'da ryan christie oyundan çıkarken yerine che adams dahil oldu. İskoçya, tarihinde üçüncü kez şampiyonada boy göstermeye hazırlanırken euro 2016'ya grup aşamasında veda eden çekya, 10. Dakikalarda patrik schick'in attığı gollerle sahadan puansız ayrılan i̇skoçya ise aynı gün saat 22'de i̇ngiltere ile karşı karşıya gelecek. Saat kaçta ve hangi kanalda? Kadro itibarıyla grubun en zayıfı gözüken takım durumunda.

İskoçya çekya maçı muhtemel 11'ler. Karşılama hampden park stadyumu'nda oynanacak ve trt1 ile trt 4k ekranlarından naklen yayınlanacak. Heyecan verici mücadeleyi takip etmek isteyen binlerce futbolsever, ''euro 2020 i̇skoçya çekya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?'' sorularına yanıt aramaya başladı. Euro 2020 d grubu ilk maçında i̇skoçya ile çekya karşı karşıya geldi. İskoçlar ise 1998'den bu yanan ilk kez büyük turnuvaya katılma heyecanı yaşıyor.

Dnihcl Sgcs1hm
Dnihcl Sgcs1hm from iaahbr.tmgrup.com.tr
Heyecan verici mücadeleyle ilgili olarak binlerce futbolsever şimdiden i̇skoçya çekya maçı hangi kanalda? Heyecan verici mücadeleyi takip etmek isteyen binlerce futbolsever, ''euro 2020 i̇skoçya çekya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?'' sorularına yanıt aramaya başladı. İskoçya ile çekya, euro 2020 d grubu'ndaki ilk maçlarında karşı karşıya geldiler. Euro 2020 d grubu ilk maçında i̇skoçya ile çekya karşı karşıya geliyor. Karşılama hampden park stadyumu'nda oynanacak ve trt1 ile trt 4k ekranlarından naklen yayınlanacak. Çekya, euro 2020'ye harika bir başlangıç yaptı. İskoçya çekya maçı muhtemel 11'ler. 25 yıl sonra avrupa şampiyonası finallerine katılan i̇skoçya, maça iyi başlamasına karşın sonuca giden çekya oldu.

Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Maç ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Heyecan verici mücadeleyle ilgili olarak binlerce futbolsever şimdiden i̇skoçya çekya maçı hangi kanalda? Çekya, euro 2020'ye harika bir başlangıç yaptı. Çekya, iyi savunma yapan bir takım. İskoçlar ise 1998'den bu yanan ilk kez büyük turnuvaya katılma heyecanı yaşıyor. D grubu'ndaki ilk maçların ardından çekya, liderlik. Euro 2020 d grubu ilk maçında i̇skoçya ile çekya karşı karşıya geliyor. Marshall, hendry, hanley, cooper, robertson, o'donnell, mctominay, mcginn schick orta sahadan attı! D grubu maçında i̇skoçya ile çekya kozlarını paylaşacak. Euro 2020 d grubu ilk maçında i̇skoçya ile çekya karşı karşıya geldi. İkinci haftada i̇ngiltere i̇skoçya ile, çekya. Kez katılacağı şampiyonada üst üste 7. Grup maçlarında yalnızca zayıf rakiplerine karşı üstünlük kurabilmişlerdi.

Dakikada çekya adına schick'ten geldi. İskoçya çekya maçı muhtemel 11'ler. 25 yıl sonra avrupa şampiyonası finallerine katılan i̇skoçya, maça iyi başlamasına karşın sonuca giden çekya oldu. İskoçya ile çekya arasında oynanan karşılaşma saat 16:00'da başladı ve trt 1 kanalından şifresiz ve canlı olarak izlenebiliyor. İskoçya gol için bastırırken, 42.

Gzmgjsbsfplvm
Gzmgjsbsfplvm from iatkv.tmgrup.com.tr
İkinci haftada i̇ngiltere i̇skoçya ile, çekya. Golü orta sahadan yaptığı vuruşla yaparken, şu ana kadar turnuvanın da en güzel golünü kaydetmiş oldu. 2020 avrupa futbol şampiyonası (euro 2020) d grubu maçında i̇skoçya ile çekya, i̇skoçya'nın glasgow kentinde bulunan hampden park'ta karşı. İskoçya'da orta saha oyuncusu fleck forma giyemeyecek. İskoçya eleme grubunu belçika ve rusya'nın arkasında bitirmesine rağmen turnuvaya katılım hakkı elde etti. Gruptaki ikinci maçlar 18 haziran cuma günü. Heyecan verici mücadeleyle ilgili olarak binlerce futbolsever şimdiden i̇skoçya çekya maçı hangi kanalda? Çekya, euro 2020'ye harika bir başlangıç yaptı.

Marshall, hendry, hanley, cooper, robertson, o'donnell, mctominay, mcginn schick orta sahadan attı!

D grubu'ndaki ilk maçların ardından çekya, liderlik. Euro 2020 d grubu'nda i̇skoçya ile çekya, glasgow şehrindeki hampden park'ta karşılaştı. İskoçya'da orta saha oyuncusu fleck forma giyemeyecek. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz. İskoçlar ise 1998'den bu yanan ilk kez büyük turnuvaya katılma heyecanı yaşıyor. Zorlu i̇skoçya çekya maçının canlı skor takibini haberimizden yapabilirsiniz. 25 yıl sonra avrupa şampiyonası finallerine katılan i̇skoçya, maça iyi başlamasına karşın sonuca giden çekya oldu. Euro 2020 d grubu ilk maçında i̇skoçya ile çekya karşı karşıya geliyor. Euro 2020'nin dördüncü gününde d grubu'nda yer alan i̇skoçya ile çekya karşı karşıya gelecek. 24 yıl sonra avrupa şampiyonası'nda mücadele eden i̇skoçya, turnuvaya kötü bir başlangıç yaparken. İskoçya çekya maçı muhtemel 11'ler. İskoçya, tarihinde üçüncü kez şampiyonada boy göstermeye hazırlanırken euro 2016'ya grup aşamasında veda eden çekya, 10. Dakikada çekya adına schick'ten geldi.

D grubu maçında i̇skoçya ile çekya karşı karşıya geldi. Kez katılacağı şampiyonada üst üste 7. Euro 2020'nin dördüncü gününde d grubu'nda yer alan i̇skoçya ile çekya karşı karşıya gelecek. İkinci haftada i̇ngiltere i̇skoçya ile, çekya. Euro 2020'de günün ilk maçında i̇skoçya ile çekya karşı karşıya gelecek.

Gu1sprukuux4nm
Gu1sprukuux4nm from i.ytimg.com
Schick, kaleciyi önde yakaladıktan 2. Glasgow'daki hampden park'ta oynanan ve i̇skoçya'nın favori bu sonuçla çekya, gruptaki ilk maçını galibiyetle tamamlamış oldu. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz. Euro 2020 d grubu ilk maçında i̇skoçya ile çekya karşı karşıya geldi. İskoçya gol için bastırırken, 42. Euro 2020 avrupa şampiyonası'nda heyecan devam ediyor. Euro 2020 d grubu'nda i̇skoçya ile çekya, glasgow şehrindeki hampden park'ta karşılaştı. 24 yıl sonra avrupa şampiyonası'nda mücadele eden i̇skoçya, turnuvaya kötü bir başlangıç yaparken.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca sahadan 3 puanla ayrılan taraf çekya oldu.

Euro 2020'nin dördüncü gününde d grubu'nda yer alan i̇skoçya ile çekya karşı karşıya gelecek. Euro 2020 avrupa şampiyonası'nda heyecan devam ediyor. 24 yıl sonra avrupa şampiyonası'nda mücadele eden i̇skoçya, turnuvaya kötü bir başlangıç yaparken. Euro 2020 d grubu'nda i̇skoçya ile çekya, glasgow şehrindeki hampden park'ta karşılaştı. Golü orta sahadan yaptığı vuruşla yaparken, şu ana kadar turnuvanın da en güzel golünü kaydetmiş oldu. Zorlu i̇skoçya çekya maçının canlı skor takibini haberimizden yapabilirsiniz. Çekya, iyi savunma yapan bir takım. Dakikada çekya adına schick'ten geldi. 2020 avrupa futbol şampiyonası (euro 2020) d grubu maçında i̇skoçya ile çekya, i̇skoçya'nın glasgow kentinde bulunan hampden park'ta karşı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca sahadan 3 puanla ayrılan taraf çekya oldu. D grubu maçında i̇skoçya ile çekya kozlarını paylaşacak. Çekya, euro 2020'ye harika bir başlangıç yaptı. O'donnell, armstrong, mcginn, mctominay, robertson çekya:

Posting Komentar

0 Komentar